'Een plezierig persoon die op een rustige manier mensen tot inzicht kan brengen' - HR-medewerker van een vastgoed-bedrijf.


'Tijdens de training 'Omgaan met moeilijke situaties' heb ik Maarten Stoffers ervaren als een geëngageerde trainer. Maarten was in staat gedurende de gehele training te boeien. Mede door de interactieve, van tijd tot grappige en betrokken manier van training geven door Maarten behoort deze training als één van de leukste trainingen uit mijn ORMIT traineeship.' (Frans-Willem Goudsmit, projectleider en management-trainee)

'Door Maartens vragen ben ik dieper over mezelf en bepaalde gedragingen gaan nadenken, wat veel inzicht heeft gegeven en tot bewustwording heeft geleid. Alles wat we in de 5 coach-gesprekken hebben besproken is op de een of andere manier nuttig geweest.' (Medisch specialiste, 30 jaar)

'Ik geef Maarten een 10 voor het coachtraject. Wat ik vooral geleerd heb is om aandacht te hebben en goed te luisteren. Wie baat kan hebben bij coaching of training van Maarten? Iedere organisatie!' (Schooldirecteur, ca. 50 jaar)

'Het belangrijkste dat ik geleerd heb is loslaten en vertrouwen geven. Als je mensen vertrouwen geeft zul je versteld staan van de resultaten. Dat is iets wat ik ook zeker in de praktijk heb ervaren de afgelopen maanden. Over de behandelde theorie heb ik de afgelopen maanden veel nagedacht en daardoor blijf je er ook in de praktijk mee bezig. Dit ben ik ook van plan voor de komende maanden.' (Teamleider internationaal accountantskantoor, over training Leidinggeven)

'Vond de manier van presenteren erg prettig! Heel interactief, sluit heel goed aan bij doelgroep. Creëert veilige sfeer in de groep, waardoor oefenen minder bedreigend is.' (AIOS psychiatrie, over training Time-management)

'As a colleague, Maarten is a great coach too. His integrity and kindness when approaching challenges, like organizational change, was an example for the whole team and also for many of his clients. He is a nice person to have on your team.' (Collega bij trainingsbureau)

'Maarten Stoffers is een verantwoordelijke, geëngageerde, integere, bekwame en zorgzame trainer/adviseur met een goed gevulde rugzak met vakkennis.' (Collega-trainer)