Touch, training en coaching

Specialist in training en coaching voor geneeskundestudenten tot medisch specialisten. Vakkundige trainer/coaches rond netwerker en harte-mens Desiré van Teeffelen.


Multicore

Multicore is een trainingsbureau rond Annemarie Koppenaal, sterk in het ondersteunen van personen, teams en organisaties om vanuit hun waarden in actie te komen.


TeamAbility

Bureau waarmee ik me richtte op organisatieadvies en samenwerking.


TrainTool

Koploper in online training van soft skills. Practice, practice, proof: veel oefenen (met webcam) en terugzien. Zo nodig ook 'meten'.


Schellekens en partners

Trainingsbureau rond Wim Schellekens, met wortels in de luchtvaart. Met Wim werk ik vooral in de zorg, transport en overheid.


Succesvol Creëren Methode

Doordacht 6-stappen-plan om visie om te zetten in een concreet actieplan, met ruimte voor dromen en optimisme én voor kritische noten.


Zin in Cocreatie

Zelfstandige co-creërende trainer/coaches rond 'Zingeving'. Geboren uit werkgroep Zingeving van HR-vakorganisatie NVO2.


UnityOne

UnityOne is een bureau dat zich richt op cultuurverandering en managementontwikkeling. Ik ben er enige tijd nauw bij betrokken geweest; nu ben ik incidenteel trainer voor UnityOne.


ORMIT

Specialist in management development: ORMIT! Tevens prachtige leerplek voor jong-afgestudeerden om te achterhalen hoe ze zich professioneel en persoonlijk willen ontwikkelen, middels een (grotendeels) fantastisch management-traineeship.


Inzigt en daadkracht

Bureau van Touch-collega Samantha Maes. Frisse aanpak. Ook voor opstellingen-werk.


YouBeDo

Inspirerend alternatief voor Bol.com: YouBeDo.nl . Zelfde boeken, zelfde prijs, maar 10% gaat naar een door jou gekozen goed doel.